PiGY proponuje

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum vilo.krakow.pl Strona Główna // Propozycje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PiGY
Plotkarz

PostWysłany: Pon Sty 07, 2008 2:35 pm    Temat postu: PiGY proponuje
Odpowiedz z cytatem
żeby admini wzięli się do roboty i częściej odwiedzali forum, a nie raz na 2 tygodnie (póki co)

Doklejam...

żeby ludzie którzy nie mogą robić po prostu nie robili i pozwolili robić ludziom którzy mogą, innymi słowy jak już robią to niech robią dobrze. Niestety administracja wydaje się być zbyt przywiązana do swoich możliwości i nadużywa ich nieco. Dlatego PiGY proponuje żeby administracja pomyślała o złożeniu urzędu bo odstawia fuszerkę i przejawia niemoralne zachowania.
Mowa oczywiście o czytaniu cudzych pm`ów pisanych tu, na forum.

Ot co

i dzięki za pośpiech, zależało mi

_____

Złączyłam dwa tematy...
Następnym razem proszę o pm o otwarcie tematu a nie zakładanie nowego...

LuLu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG WP Kontakt
LuLu
~*KociaK*~
~*KociaK*~

PostWysłany: Pon Sty 07, 2008 7:25 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Szkoda ze zapomniałeś że admin to też czlowiek...
Ma prawo do odpoczynku podczas Świąt, wyjazdu na Sylwestra, itp. okresów czasu kiedy na forum nie zagląda...

Dodam też, że jestem odcięta od internetu od czwartku i korzystać mogę jedynie z laptopa firmowego mojego taty i to też nieczęsto...

EDIT: Otwieram, aby uniknąć otwierania/tworzenia nowych tematów, przez autora...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
the3K
Ugryź się w język

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 10:12 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
władza nigdy nie lubi krytyki;] a takowa zawsze sie znajdzie;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
Hidden
Plotkarz

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 6:43 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
A ja mam takie pytanie - po co dublujące się podfora [pod każdą postacią/wolne tematy], a nie można zainwestować 10 minut i stworzyć zwykły HP, a oprócz tego działy film muzyka itp? Ja wiem, ze forum jest małe i jedynie nikły procent uczniów się udziela, ale jak sie ma taki barłóg to się nie dziwić, że mało kto ochotę ma pisać.
nobody

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:00 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Ile jest tematów o muzyce, czy filmie, aby zakładać osobny dział? Wtedy dopiero zrobiłby się "barłóg" A czy użytkownik nie może poświęcić 10 min na znalezienie tematu, który mógłby spełniać jego oczekiwania, zamiast za każdym razem zakładać nowy ? Przecież to wspólne forum i każdy ma wkład w jego bałagan. Zdaję sobie sprawę, że moderacja jest po to, aby "sprzątać", jednak jej rola jest ograniczona, ponieważ to forum publiczne i użytkownik może uważać, że akurat jego temat był inny niż kilka poprzednich o podobnej tematyce i wtedy należy uwzględnić prośbę o przywrócenie, bądź pozostawienie tematu (który wg. całej reszty uważany jest za zbędny).
Tyle ode mnie Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Hidden
Plotkarz

PostWysłany: Sro Kwi 23, 2008 6:58 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
ziuuup napisał:
Ile jest tematów o muzyce, czy filmie, aby zakładać osobny dział?

Kochanie, jak na razie zero, dlatego nie mam się gdzie wypowiadać. ;] Cóż, bardzo lubię postować właśnie w takich wątkach. Przynajmniej mam w nich coś do powiedzenia.

ziuuup napisał:
Wtedy dopiero zrobiłby się "barłóg"

Ja to widzę zupełnie inaczej. IMO forum aktualnie nie jest zbyt user-friendly.

Cytat:
A czy użytkownik nie może poświęcić 10 min na znalezienie tematu, który mógłby spełniać jego oczekiwania, zamiast za każdym razem zakładać nowy?

Chciałem założyć topic o danym filmie, ale nawet nie wiem gdzie mogę takowy umieścić, stąd moja propozycja. Nie jestem za lawinowym tworzeniu dublujących się wątków, a jedynie za wydzieleniem odpowiednich sfer, gdzie bez żadnych oporów mógłbym sobie dyskutować o filmach. xD

Cytat:
Przecież to wspólne forum i każdy ma wkład w jego bałagan.

O ile się nie flooduje, nie ma. Zresztą, ja chce mieć wkład w zmniejszenie bałaganu.

Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że moderacja jest po to, aby "sprzątać", jednak jej rola jest ograniczona, ponieważ to forum publiczne i użytkownik może uważać, że akurat jego temat był inny niż kilka poprzednich o podobnej tematyce i wtedy należy uwzględnić prośbę o przywrócenie, bądź pozostawienie tematu (który wg. całej reszty uważany jest za zbędny).

Jestem zmuszony się nie zgodzić. Moderator to nie jest dobry wujek, to wyniosły kat, który wykonuje narzucone przez samego siebie wyroki na różnych postach, topicach, użytkownikach. "Użytkownik może uważać, że..." tak, może. Decyzja jednak należy do moderatora - jeżeli uzna, iż dany topic jest zbędny, kasuje go bez jakichkolwiek zahamowań. Tak to już jest, że racja moda jest ponad rację zwykłego usera, lecz dlatego też na takowe stanowisko wybiera się osoby rozsądne i reprezentujące poziom. Nie sugeruję rzecz jasna, że Tobie takich cech brak, stwierdzam jedynie fakt, że mod nie może być zbyt pobłażliwy.
nobody

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 5:13 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Jeśli chcesz założyć temat, którego według Ciebie nie ma jeszcze na tym forum, to nie widzę przeciwskazań. Każdy dział jest opisany, zawsze znajdziesz miejsce, gdzie możesz to zrobić ;]
Powrót do góry
Hidden
Plotkarz

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 7:43 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Wyjaśnij mi więc, proszę, różnicę pomiędzy "Wolne tematy", a "Pod każdą postacią". Szczególnie, że założenia tego drugiego ["sztuka"] nijak się mają do zawartych w nim tematów. Albo jestem wielce ograniczony przy rozumieniu tego terminu.
nobody

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:29 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
w podforum "Wolne tematy" dozwolone jest zakładanie tematów, pisanie postów i tworzenie ankiet na wszelkie konkretne i sensowne tematy niedotyczące VI LO, które mogą być interesujące dla innych użytkowników forum,
w dziale "Sztuka" w podforum "Pod każdą postacią" dozwolone jest zakładanie tematów, pisanie postów i tworzenie ankiet dotyczących szeroko pojętej sztuki w każdej formie,
źródło: regulamin

Nie wszystko co jest w wolnych tematach może być sztuką ;] jakkolwiek ją pojmować
Powrót do góry
the3K
Ugryź się w język

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 6:52 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
kazdy temat jest sensowny dopoki sie go nie zalozy ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
krece sie
Pajac

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 4:37 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
3K napisał:
kazdy temat jest sensowny dopoki sie go nie zalozy ;]

zgadzam sie
zgadzam sie
zgadzam sie

dmf-zgadzam sie

doklejam

hehe dobre
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum vilo.krakow.pl Strona Główna // Propozycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: